Er vond vanmiddag in de Villa Lounge in het Oude Centrum van Voorburg een journalistieke transfer plaats. Na een gesprek met redacteur Bart Bakker verbindt (freelance)sportverslaggever Nico Mos zich per direct aan onze krant. Nico Mos werkte jarenlang voor de pas opgeheven Voorburgse Courant en De Leidschendammer. Ook was hij actief voor Haaglanden Voetbal.

,,Nico Mos is een prima journalist met een groot netwerk,” reageert Bart Bakker. ,,Hij gaat voor ons de sport in Leidschendam- Voorburg verslaan. We hebben hoge verwachtingen van deze samenwerking, want Nico is inmiddels tot een lokale bekendheid uitgegroeid met een goede pen. Hij gaat ook voor onze krant Het Rijswijks Dagblad aan de slag.”

,,Ik heb er zin in,” reageerde Nico Mos. ,,Met deze stap kies ook voor kwaliteit. Ik kan me goed vinden in de hele aanpak van het Voorburgs -en Rijswijks Dagblad.”

Foto VD: Met museum Hofwijck als achtergrond schudden Bart Bakker (links) en Nico Mos (rechts) elkaar de hand op een goede samenwerking.

Reageer op dit artikel