Voorburgs Dagblad is naast A Walk in the Park, de Binckbank Tour en De Vlietdagen wederom als mediapartner in Leidschendam-Voorburg bij een aansprekend evenement betrokken. ,,We helpen de Rotary en de organisatie van de Santarun met de fondsenwerving en de publiciteit”, aldus eindredacteur Bart Bakker. ,,Dit is een mooie afsluiting van het jaar in het Huygenskwartier. De opbrengst gaat naar het goede doel, namelijk stichting Leergeld. Ook op deze wijze wil Voorburgs Dagblad haar maatschappelijk betrokkenheid tonen. We zullen het evenement niet alleen met publiciteit ondersteunen, maar ook ons netwerk er op attenderen”.

,,We zijn blij met de steun van Voorburgs Dagblad”, reageert Barbara Kok, directeur van Unlimited People en betrokken bij de Rotary. ,,Zij hebben een groot bereik. We hebben de steun van het bedrijfsleven hard nodig om voor het goede doel een mooie donatie te bereiken. We hopen daarom dat tal van ondernemers het evenement willen steunen”.

De Santarun vindt plaats op zondag 17 december. Alle informatie is te vinden op deze link

foto VD. Barbara Kok (organisatie van de Santarun) bespreekt met Bart Bakker het plan van aanpak. Zij is voor de Santarun te bereiken via het mailadres [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!