De verkiezingsprogramma’s zijn gepubliceerd en is hierin niet gepleit voor de herstart van een Servicecentrum in Voorburg. Alleen Gemeentebelangen geeft in Voorburgs Dagblad aan voor behoud van het Servicecentrum in de Herenstraat. De partij zegt echter niet dat het huidige Servicepunt slechts 3 dagen is geopend van 10.00 tot 14.00 uur. En dat men er alleen terecht kan voor het aanvragen van identiteitsbewijzen. Dit is geen serieus Servicecentrum te noemen.

Slechte bereikbaarheid Servicecentrum Leidschendam.

,,Er is een groot gebrek aan parkeerruimte bij dit Servicecentrum. Niet alleen het tegenover gelegen parkeerterrein is regelmatig  vol, evenmin kan men de auto  in de omliggende straten kwijt”, zegt Mary Oosterveer in een verklaring. ,, Het Openbaar Vervoer vanuit Voorburg biedt geen soelaas. Om de bezoekers tegemoet te komen zou het instellen van een uitgebreide blauwe zone aldaar uitkomst kunnen bieden. De meeste ambtenaren niet in aanmerking laten komen voor een parkeervergunning”.

Oosterveer: ,,Bij een recent bezoek aan het Servicecentrum waren slechts 8 bezoekers aanwezig, terwijl rondom het Servicecentrum geen parkeerplek meer te vinden was. De burgers moeten nu vele rondjes rijden alvorens er een parkeerplaats beschikbaar is en vaak nog een stuk lopen”.

De afgelopen jaren heeft Mary Oosterveer (foto VD) gepleit voor de terugkeer van een serieus Servicecentrum in Voorburg. Zij heeft er in de media vaak aandacht voor gevraagd. Maar de politiek die het moet oplossen, laat het volgens haar afweten.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!