Na de toch wel teleurstellende nederlaag tegen Volendam stropen de mannen van Bas Steffens en Dennis den Turk de mouwen op voor de uitwedstrijd tegen Zwaluwen 30 in Hoorn. Zwaluwen 30 staat op de 8e plaats in de competitie van de 1e klasse A met 17 punten. Forum Sport staat op de 5e plaats met 28 punten.

Zwaluwen wist vorige week in en tegen Marken met 5-2 te winnen en kwam daarmee een beetje uit de gevarenzone. Forum Sport moest de punten vorige week aan Volendam laten. Een hele goede 1e helft werd gevolg door een wat mindere 2e helft. Jammer, maar er zijn nog veel wedstrijden te spelen en alle kansen voor een hoge klassering zijn nog aanwezig.

Ook Sportlust’46 verloor haar wedstrijd zodat de achterstand op de nummers 3 en 4 slechts 1 punt bedraagt. En er is zaterdag op een steenworp afstand van Hoorn de wedstrijd Volendam- Marken en dat zou zo maar eens een verrassende uitslag kunnen worden. Volendam verkeert in goede vorm en zal er alles aan doen om ARC te laten struikelen. Forum Sport zal die wedstrijd met grote belangstelling volgen maar moet eerst zelf afrekenen met Zwaluwen 30. Het is niet voor niets dat Zwaluwen 30 de enige ploeg is die koploper ARC een nederlaag heeft toegebracht, namelijk 1-0 op 28 oktober jl.

De technische staf van Forum Sport kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Het belooft een spannende wedstrijd te worden a.s. zaterdag in Hoorn. Hopelijk zijn er weer veel Voorburgse supporters om het elftal te ondersteunen.

Zwaluwen 30 – Forum Sport, zaterdag 10 februari, aanvang 14.30 uur Sportpark Middelweg, Hoorn

Door Jean Nederlof

Foto VD. Bas Steffens beschikt over een fitte selectie.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!