Na de fraaie 3-0 overwinning op Aalsmeer vorige week is er aanstaande zaterdag de uitwedstrijd bij Vitesse Delft. De eerste wedstrijd van de tweede periode alweer tegen een ploeg die laag geklasseerd staat.

Nu zegt dat niet alles want de wedstrijd tegen Vitesse Delft kan je betitelen als streekderby en daarin gebeurt altijd wel wat verrassends. Spelers en trainers kennen elkaar goed en er zijn ook een aantal spelers die voor zowel Forum Sport als Vitesse Delft hebben gespeeld.

Vitesse staat met 4 punten uit 8 wedstrijden op een 13e plaats. Vorige week werd met 2-2 gelijk gespeeld in- en tegen Marken. De wedstrijd die met 4-1 gewonnen werd was op 30 september jongstleden, thuis tegen Xerxes DZB.

Forum Sport staat momenteel op een keurige vijfde plaats met 15 punten uit 8 wedstrijden en staat daarbij één punt achter op de nummers 3 en 4 die allebei 16 punten hebben. Dus áls de mannen van Steffens en den Turk a.s. zaterdag winnen dan kan er misschien weer een stap gemaakt worden. Dat moet dan gedaan worden met een selectie van trainer Bas Steffens (foto VD) die niet helemaal topfit is. Er zijn een aantal spelers die kampen met vervelende blessures en twee spelers zijn op het moment van schrijven (donderdagmorgen) nog ziek. Gelukkig zijn Jordy de Bruin en Mostava Frederik weer wel inzetbaar.

Kijken of na de mooie overwinning van Forum Sport vorige week er a.s. zaterdag op Sportpark Tanthof Zuid er een vervolg aan kan worden gegeven. De wedstrijd tegen de rood-zwarten begint om 14.30 uur.

Door Jean Nederlof

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!