Na drie overwinningen op rij mag RKAVV zondag weer op reis richting het noorden. Dit keer wordt om 14.00 uur in Friesland tegen Heerenveen afgetrapt. Aan het begin van de competitie eindigde de wedstrijd in Leidschendam in een bloedeloze 0-0.

Na de winterstop heeft de ploeg zich na een slechte start bijzonder goed herpakt met drie overwinningen (tegen hekkensluiter Jong Achilles ’29 en uit tegen de hoger geplaatste ploegen Achilles 1894 en SDO). Als de rood witten dat nu zondag kunnen doortrekken wordt het tijd naar het linker rijtje te kijken. Maar dan zullen eerst de stugge Friezen verslagen moeten worden.

De ploeg is op de geblesseerde Brandon Richardson na weer helemaal compleet. ,,Nog één keertje uit en dan mogen we weer voor ons eigen publiek laten zien dat het steeds beter draait”, aldus een woordvoerder van de club. ,, Mocht u van plan zijn naar Friesland af te reizen dan is dit het adres: Bezoekadres: Oranje Nassaulaan 21, 8448 MT in Heerenveen.

Het tweede elftal van Patrick van Pruyssen speelt na deoverwinning tegen Olympia de lastige uitwedstrijd tegen Oliveo 2.

Terwijl de selectie gaat proberen de punten mee naar Leidschendam terug te nemen barst op sportpark de Kastelenring het Festival Unlimited los. Van 11.00 tot 16.00 uur nemen 350 deelnemers met een verstandelijke beperking en hun begeleiders deel aan diverse workshops, zijn er spetterende optredens en is er een ‘Meet& Greet’ met diverse GTST sterren.

,,Kortom, een geweldige middag die past in het maatschappelijke motto van WIJZIJNRKAVV”, aldus bestuurslid Marcel Graffner. ,, Volgende week weer spannend voetbal op sportpark Kastelenring. Er staat dan een wedstrijd tegen koploper SJC op het programma. Maar daarover later meer, nu eerst naar Heerenveen”.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!