Per 1 januari treedt de nieuwe wet ‘Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang’ (IKK) in werking. ,,Wij zijn blij met deze nieuwe wetgeving die eisen stelt aan onder andere pedagogiek en de manier waarop baby’s worden opgevangen. Bij ons is dit altijd al goed op orde en wij zijn dan ook helemaal klaar om aan de nieuwe wet te voldoen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring hebben we hier gericht naar toe kunnen werken’’, aldus  Vlietkinderen-directeur Tine Oudshoorn.

Naast de IKK speelt ook dat al het peuterwerk vanaf 1 januari 2018 gaat vallen onder de Wet Kinderopvang. Ouders hebben de mogelijkheid om kinderopvangtoeslag of een gemeentelijk toeslag aan te vragen voor een peuterspeelzaalplaats. Vlietkinderen voorziet ouders graag van informatie over de nieuwe wetten en regels en wat dit voor hen betekent.

,,Vlietkinderen is vaak ‘het braafste kindje van de klas’, dat graag voorop loopt om te voldoen aan wet- en regelgeving”, zegt Tine Oudshoorn (foto VD) ,, Daardoor kan onze organisatie soms wat degelijk overkomen, maar we hebben onze zaakjes wel prima voor elkaar. Dit maakt dat er ruimte is voor ontwikkeling, bijvoorbeeld het continu bijscholen van onze medewerkers op allerlei gebieden. Dat vinden wij echt super belangrijk, tenslotte vertrouwen ouders hun kinderen aan ons toe en dat is nogal wat! Dit besef was voor mij ook een belangrijke reden om bij Vlietkinderen als directeur-bestuurder aan de slag te gaan, een gedegen organisatie met aandacht voor haar mensen en een goede reputatie’’.

Openingsfoto VD. ,,Betrouwbaarheid staat bij Vlietkinderen voorop”, aldus Tine Oudshoorn hier samen met woordvoerder Yvonne Bood. 

Voor nadere informatie over Vlietkinderen kan men via de website http://www.vlietkinderen.nl  contact opnemen

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!