De eerste Wondernemers Welkomstborrel aan de Voorburgse Parkweg was volgens de organisatie een groot succes.  ,,Nadat de organisatoren en het restaurant Donati hun onderneming door middel van een kleine presentatie hadden verwoord, werd er druk genetwerkt, gelachen en gekletst,” aldus mede- initiatiefneemster Barbara Koppe.  Later op de avond sprak gastspreker Carsten Klint van Central Park aan het Oosteinde de ondernemers uit Leidschendam Voorburg toe over onder andere de valkuilen van het ondernemen. ,,Carsten gaf aan hoe mooi hij het initiatief van de drie jonge ondernemers vindt,” zei Barbara Koppe. ,,Ook is het volgens hem belangrijk dat we elkaar niet als concurrenten zien maar dat we, ook in dezelfde branche, juist veel hulp aan elkaar hebben.”

,,Carsten gaf ook een aantal voorbeelden hoe hij succesvol onderneemt. Zijn geheim is het creatief ondernemen, durf van de gebaande paden te treden, als ondernemer moet je durven om ‘anders’ te ondernemen. Daarmee onderscheid je je van anderen en dat maakt je als ondernemer uniek,” vervolgt Barbara Koppe. ,, Carsten hoopt dat deze bijeenkomsten ieder kwartaal terug zullen komen. Zo blijven de ondernemers met elkaar in contact en blijft het laagdrempelig om ervaringen uit te delen en hulp aan elkaar te vragen. Een inspirerende presentatie die vele van ons zullen meenemen in de toekomst.”

Meer is te vinden op de website  www.wondernemers-platform.nl

foto: Barbara Koppe (rechts) met spreker Carsten Klint en twee andere initiatiefneemsters, Kimberley de Jong (links) en daarnaast Vivian de Jong.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!