Projectontwikkelaar AM is zaterdag met het nieuwbouwproject Villapark Eikelenburgh uit Rijswijk vertegenwoordigd op de Woonbeurs in de Grote Kerk in Den Haag. De Woonbeurs is gratis toegankelijk en geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Het adres is  ‘Rond de Grote Kerk 12’ in Den Haag.

,,Door de grote belangstelling voor het plan zijn wij ondertussen al druk bezig met de voorbereidingen voor fase 7 van Villapark Eikelenburgh ”, aldus Susan Hoekman van projectontwikkelaar AM. ,, Mocht u in fase 6 niet voor een woning in aanmerking zijn gekomen, houd dan de website en onze nieuwsbrieven in de gaten want wij verwachten op niet al te lange termijn met fase 7 in verkoop te kunnen gaan.  Deze fase bestaat uit ca. 30 woningen, in een gevarieerd aanbod van herenhuizen van het type Opaal, twee-onder-een-kap-woningen van de typen Amethyst, Aquamarijn en Toermalijn en vrijstaande woningen van de typen Saffier en Robijn. Naar verwachting worden deze woningen nog dit jaar in verkoop gebracht”.

,,Vanzelfsprekend wordt ook in deze fase veel zorg besteedt aan het afwerkingsniveau en alle woningen worden voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer”.

Foto PR. Villapark Eikelenburgh

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!