Hyke van der Heijden heeft in zijn sportcentrum Westvliet, waar een paar duizend leden gebruik van maken, een aantal vernieuwingen doorgevoerd.
,,De fitnessruimte is flink onderhanden genomen”, vertelt hij. ,,De vloer is vernieuwd, er is een functionele trainingskooi bijgekomen en alle cardio-apparaten zijn vernieuwd. Het internet is drastisch verbeterd: er is glasvezel aangelegd, waardoor zelfs op de nieuwe cardio-apparaten bijvoorbeeld Netflix gekeken kan worden”.

Tevens is er vernieuwde software gekomen. ,,De fitness apparaten zijn uitgerust met hardware en software zonder welke er niet op te trainen is”, aldus Van der Heijden.,, Onze apparaten zijn uitgerust met de nieuwste updates van Technogym. De spinning-studio is vernieuwd. De ruimte heeft een update gekregen in design, maar ook in geluid en licht. Spinnen is nog nooit zo motiverend geweest. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen als lid en dan samen met jou het glas te heffen tijdens onze leden nieuwjaarsborrel op zondag 21 januari tussen 16.00 uur tot 18.00 uur in de brasserie van Westvliet”.

foto PR. Het team van Westvliet.