Veurs Voorburg, de school voor voortgezet onderwijs uit de Horvettestraat nummer 3, ontving 120 leerlingen van basisscholen, die diverse minilessen kwamen meedraaien om zodoende eens met de VMBO-school kennis te maken.

,,De school staat er goed voor. Dit blijkt uit prima onderwijsresultaten en een zeer hoog slagingspercentage. Zowel leerlingen als personeel hebben het hier naar hun zin. Onze school komt steeds vaker in een positief daglicht te staan,’’ aldus schooldirecteur Remco Hulsbergen. ,,Er is dan ook veel animo om zich als nieuwe leerling bij ons in te schrijven. De grote kracht van onze school is onder andere de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht voor de leerlingen. Hiermee bouwen onze docenten, die allemaal hoog staan aangeschreven, een speciale band met hen op.’’

Open Dagen

De komende weken staat er nog een Open Avond en een Open dag gepland, waarbij de leerlingen en hun ouders met Veurs Voorburg kunnen kennismaken. De Open Avond is op vrijdag 5 februari (19.00-21.00 uur), een de Open Dag op zaterdag  6 februari  (10.00-12.00 uur). Op woensdagmiddag 10 februari van 13.30-15.30 uur krijgen basisschoolleerlingen nogmaals de gelegenheid om deel te nemen aan minilessen.

Ouders kunnen een gratis magazine over de school opvragen via [email protected] waarna het fraaie boekwerk op de school kan worden afgehaald of opgestuurd.

Openingsfoto: Tientallen leerlingen uit het basisonderwijs op de trap bij Veurs Voorburg. Rechts de docenten Petie van Venrooij en Monique Meijer.  Foto’s: Anouk Bakker Fotografie.

Reageer op dit artikel