Benedikte Zijlstra, (Meijs & Alink/ voorzitter MKB), Hans Jonker (SP Fund), Michel Zaadhof (Schouten Bouw en Ontwikkeling), Rob Waaijer (Waaijer (Projectrealisatie), Michael van Lochem (Van der Weide Vastgoedbeschermers) en Marcel Graffner (RKAVV) zijn morgen de gasten bij de opnames van het praatprogramma ‘Bij Bart aan Tafel’, die in restaurant Bernard plaatsvinden. Ondernemer John Prins is de ‘side-kick’ van presentator Bart Bakker.

,,We zijn er klaar voor”, zegt regisseur Rene Beuker. ,,Dit is de start van internet-televisie van het Voorburgs Dagblad in Leidschendam-Voorburg. Een historisch moment. Na de opnames vindt de eerste uitzending kort daarna plaats. Er is bij de opnamen publiek aanwezig. We hebben hiervoor gekozen omdat er sprake is van een grote belangstelling. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. De cameracrew Daan van der Graaf en Lisa van Wissen hebben restaurant Bernard inmiddels bekeken. Hun voorbereidingen zijn in volle gang en naast de opnames van het tafelgesprek zullen er ook sfeerbeelden worden gemaakt. Het thema is de huizenmarkt in Leidschendam-Voorburg, omdat daar momenteel enorme ontwikkelingen plaatsvinden. In het kader van maatschappelijk ondernemen is Marcel Graffner van RKAVV te gast. Zij hebben een uniek concept dat een voorbeeld is voor alle sportclubs in Leidschendam-Voorburg”.

Hoofdsponsor van de uitzending is Bernard. Het culinair hoogstaande restaurant van Tini, Berry en John Prins is dan ook partner van het Voorburgs Dagblad. Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang om ‘Bij Bart aan Tafel’ binnenkort ook in Rijswijk te lanceren.

foto VD. Rene Beuker (links), Bart Bakker (rechts), Lisa van Wissen en Daan van der Graaf zijn er klaar voor.

Zie ook:onze eerdere publikatie over de gasten