In het pand aan de Voorburgse Parkweg nummer 58 is het bij Your Hair Salon een drukte van belang. Het gaat hier om een nieuwe formule, namelijk een super luxe kapsalon waar tegen lage prijzen mannen, vrouwen en kinderen worden geknipt. ,,Meteen al na de opening in september merkten we dat de formule aansloeg,” zegt bedrijfsleidster Nikki Heijst. ,,Er is sprake van veel animo. Dit komt niet alleen door de betaalbare prijzen, maar ook door de kwaliteit waarvoor ons team garant staat.”

Your Hair Salon is de kapperszaak met een van de laagste prijzen uit Leidschendam-Voorburg. Zo worden mannen en vrouwen geknipt voor 19,50 en een kleur kost 26,50, zonder lang haar of dik haar toeslagen. ,,We zijn dan ook toegankelijk voor iedereen,” zegt kapster Rowan Hogenboom. ,,Met kan binnenlopen zonder afspraak. We hebben inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd.”

Foto VD: Nikki Heijst kijkt toe hoe vakvrouw Rowan Hogenboom het haar van Veurs Voorburg-schooldirecteur Remco Hulsbergen onder handen neemt.

Reageer op dit artikel