De Sint is vertrokken dus Santa is in aantocht…………..en zo ook de Santarun. Sinterklaas is het land uit – dank voor al uw goede en leuke dingen! – maar nu wordt het tijd voor Santa en de Santarun Voorburg op 17 december. Nog een weekje en dan kleurt het Huygenskwartier rood van al die lopers in hun kerstmannenpakken. Zorg dat je jouw pak niet misloopt: schrijf je snel in via http://voorburg.rotarysantarun.nl/inschrijven Bovendien maak je dan kans op 1 van de 5 fotoboeken ‘”Herenstraat tussen Oost en West”

De kerstpakken en medailles zijn al gearriveerd!  Wil jij er ook één? Schrijf je dan snel in voor de SantaRun Voorburg 2016. Alleen de eerste 500 inschrijvers krijgen ook een rugnummer en medaille.
Vanaf vandaag kan iedereen inschrijven en vanaf 12 december zijn/haar kerstmannenpak ophalen op Herenstraat 66; het “Santahuis” ; zie website voor openingsuren van het Santahuis op Herenstraat 66.

 Het Groene schoolplein kan alle bijdragen goed gebruiken. Als jij je prestatie extra wil laten sponsoren door vrienden, ouders of collega’s dan verwelkomen we je bijdrage met open armen. Je bijdrage nemen we graag bij de start in ontvangst.

Link naar het parcours:

http://voorburg.rotarysantarun.nl/parcours-van-de-voorburg-rotary-santarun-huygenskwartier

 De link naar de facebookpage, waar je de laatste nieuwtjes kan lezen:

https://www.facebook.com/VoorburgSantaRun/