Pak je laatste kans om deel te nemen aan een uniek evenement: de Rotary Santarun Voorburg op zaterdag 17 december in het Huygenskwartier. Schrijf je nog snel in en zorg dat je ook één van de kerstmannen bent in deze funloop door het oude centrum. Je kunt je nu lastminute inschrijven via www.voorburg.rotarysantarun.nl.

Zaterdag einde middag kleurt de Herenstraat en omgeving in Voorburg rood. Dan vindt de 1e Rotary Santarun Voorburg plaats in het Huygenskwartier. Om 16.00 geeft burgemeester Tigelaar het startschot, in de Herenstraat zijde Westeinde. Rond de startplaats is er veel gezelligheid met een DJ en natuurlijk een gezamenlijke warming-up van honderden mensen in rode kerstmannenpakken.

Na de funloop van 3 kilometer door het oude centrum, park Vreugd en Rust en de Kerkstraat ligt de finish nabij de Kerkbrug en de haven. Daar is ook een gezellige afterparty in Kerstsfeer. Restaurant Bernard zorgt voor lekker eten en drinken; Dave Fisser en zijn captain Midnight staan muzikaal garant voor een feestje. Genoeg redenen dus om te blijven hangen.

Maar vooral om mee te doen aan de Santarun Voorburg. Omdat het reuze leuk is, en om het goede doel te steunen. De opbrengst van de Rotary Santarun gaat naar het groene schoolplein van de openbare basisschool De Parachute in Voorburg.

Inschrijven voor de laatste kerstmannenpakken

Schrijf jij je nog in en bemachtig je zo een van de laatste kerstmannenpakken? Inschrijven voor de Rotary Santarun Voorburg kan via www.voorburg.rotarysantarun.nl. Deelname kost 10 euro per persoon. Daarvoor krijg je ook een kerstmannenpak, dat je mag houden. Er zijn twee maten pakken: voor volwassenen en voor kinderen (tot circa 1 meter 35). Na de inschrijving krijg je per e-mail een bewijs waarmee je je pak kunt ophalen op de Herenstraat 66 in Voorburg. De eerste 500 inschrijvers krijgen ook een rugnummer en na afloop een medaille.

Mocht je wel een pak willen, dan kun je het pak op de dag zelf ook los kopen voor € 10,00, op de Herenstraat 66. En zo zal op 17 december de Herenstraat prachtig kerstrood kleuren.

Direct inschrijven? Ga naar: www.voorburg.rotarysantarun.nl/inschrijven

Organisatie

De Santarun Voorburg wordt georganiseerd door Rotary Voorburg. Rotary Voorburg, is een serviceorganisatie. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens en projecten in de samenleving. Rotary is ook een netwerk waarbinnen de leden bereid zijn hun (vak-)kennis ten dienste te stellen van de gemeenschap en direct of indirect deel te nemen aan charitatieve en educatieve projecten.

Rotary Voorburg viert dit jaar haar 70-jarig bestaan, telt op dit moment 45 leden en maakt deel uit van de internationale Rotaryorganisatie met 34.000 clubs in bijna 200 landen en wereldwijd tellen de clubs gezamenlijk 1,2 miljoen leden. Nederland telt ruim 19.000 leden in ongeveer 500 clubs.