De technische commissie van korfbalvereniging VEO is blij met het verloop van het veldseizoen. ,,Op sportief gebied kunnen we zeker met trots terugkijken: VEO 1 aan kop, VEO 3 en VEO 6 die een 2e plek hebben weten te bemachtigen en ook VEO 5 staat mooi in het linker rijtje”,aldus de TC. ,,Het tweede team en het vierde team hebben het iets zwaarder gehad en kunnen nog wel wat extra support gebruiken om vanaf de 7e plek nog wat plekken omhoog te schuiven. Ook zijn we heel erg blij met sfeer die is ontstaan door meer samen te trainen en de senioren 3-6 te rouleren. Zo is er veel interactie tussen de teams en blijft er altijd een grote groep leden een drankje drinken. Voor ons een belangrijk argument om dit in het zaalseizoen door te zetten, ondanks dat dit iets meer flexibiliteit van de spelers en coaches vereist. Ook waren we tevreden over het gezamenlijke middag-/avondprogramma aan het begin van het veldseizoen. Dit gaan we dan ook zeker in de tweede helft van het veldseizoen opnieuw organiseren”.

 
Terugblik eerste helft zaalseizoen
Inmiddels hebben we ook al een half zaalseizoen achter de rug. Een zaalseizoen met een flink aantal spannende wedstrijden, en gelukkig ook met erg veel ”groen” op de VEO site. Zo staan er maar liefst vier senioren teams helemaal bovenaan: Naast ons vlaggenschip gaan ook VEO 5,6 en VEO 3 aan kop. Het vierde staat netjes op de derde plek en ook VEO 2 heeft flink wat punten behaald en is daarmee goed voor een vierde plek. Naast alle sportieve prestaties zijn we ook erg blij dat er zo veel spelers bereid zijn bij elkaar in te vallen en naar elkaars wedstrijden te komen kijken
VEO 3 en 4 versterkt met nieuwe leden

De TC is blij dat we Simon Dik aan VEO 4 hebben kunnen toevoegen en Dennis Ouwerkerk bij het derde is aangesloten. Zij hebben inmiddels al een aantal wedstrijden gespeeld en al flink wat (doel)punten voor VEO binnen gesleept. ,,Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe leden, dus mochten jullie nog iemand kennen die (misschien) wel bij VEO zou willen spelen.. geef ons dan vooral een tip! En bedankt ook al voor de tips die we tot nu toe hebben gekregen”, besluit de TC.

foto PR. Het vlaggenschip van VEO.