Zomerproeverij in Het Veur Theater i.s.m. Gall&Gall Verbeek

mainImage
Zomerproeverij in Het Veur Theater i.s.m. Gall&Gall Verbeek

Op zondagmiddag 24 juni wordt er in Het Veur Theater, gevestigd in Leidschendam Centrum een leuke, leerzame maar vooral lekkere proeverij georganiseerd. Gall&Gall Verbeek zal voor verschillende soorten drank zorgen, Het Veur Theater voor een nieuw Hertog Jan bier en restaurant De Heerlijkheid zorgt voor heerlijke hapjes.

Gall&Gall Verbeek introduceert deze middag een nieuw assortiment wijnen die uitblinken in hun prijs- kwaliteit verhouding, dus veel wijn voor relatief weinig. Verbeek “wij zijn altijd op zoek naar wijnen die zeer goed betaalbaar zijn en uitblinken in hun smaak en wij denken er nu weer enkele gevonden te hebben”.

Daarnaast zal de Koninklijke de Kuijper aanwezig zijn en enkele cocktails shaken en serveren. Cocktails zijn in, maar veel mensen denken dat cocktails maken moeilijk is en veel tijd in beslag neemt. De Koninklijke de Kuijper laat je deze middag zien dat dit niet waar is en het betrekkelijk eenvoudig is om een smaakvolle en aantrekkelijke cocktail in een handomdraai op tafel te zetten.

Het Veur Theater introduceert het nieuwe bier van Hertog Jan genaamd “Enkel”. Een toegankelijk, ambachtelijk bier, gebaseerd op de middeleeuwse ‘één kruis' bieren. Voor Hertog Jan Enkel hebben de brouwers minder mout gebruikt om een lichter bier te creëren. Na het brouwen is het bier met Mistral & Ella hop drooggehopt. Dit geeft Hertog Jan Enkel zijn speciale vers-bittere, volle smaak. Hiermee maakt Enkel de abdijreeks met Dubbel en Tripel van Hertog Jan compleet. Tijdens de proeverij is dit bier van de tap te proeven.

Uiteraard zal restaurant De Heerlijkheid weer voor enkele zomerse hapjes zorgen en zal er tijdens de proeverij zomerse muziek klinken om het feestje compleet te maken.

De proeverij begint vanaf 16.00 en duurt tot 19.00uur. Kaarten à € 20,00 p.p. kunnen vooraf gekocht worden bij Gall&Gall Verbeek, Damstraat 44, Leidschendam, op zaterdagen tussen 14:00 en 16:00 uur aan de kassa van Het Veur Theater en online via www.hetveurtheater.nl. Voor meer info: 070-3177505

 


Foto: Digitaal Dagblad