'We Love Women weekend' bij 'Only for Men'

mainImage
'We Love Women weekend' bij 'Only for Men'

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober worden bij Only for Men Voorburg de vrouwen in de schijnwerpers gezet tijdens het We Love Women Weekend. Een weekend speciaal voor haar. Dus neem je vriendin, vrouw of moeder mee en verras haar!

Only for Men Voorburg is dit weekend het walhalla voor alle dames. Het weekend staat in het teken van verwennerij, beauty, unieke acties en veel gezelligheid. Deze editie is er zelfs een special guest! Terwijl je vriendin of vrouw wordt verwend, kan je zelf samen met onze modeadviseurs je wintergarderobe aanvullen. Kom je ook een kijkje nemen? Het event vindt op zaterdag plaats van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Het programma is deze editie nóg beter en spectaculairder dan de vorige. Je kunt tijdens dit event terecht bij Body&Mind voor heerlijke handmassages, er is een sweet table én een leerspecialist van Udine met tassen en andere lederwaren. Daarnaast kan je een modeillustraties laten maken door de bekende Sophie de Ruiter. De special guest van deze editie is bekendste modestylist van Nederland Fred van Leer. Hij zal zaterdagmiddag aanwezig zijn om je te voorzien van modeadvies. Bovendien kan je je haar laten doen door de vrouwelijke barbier van Only for Men en Just Kidding zorgt voor een leuke kindercollectie, zodat je ook kunt shoppen voor de kids. Na al deze activiteiten is er nog véél meer. Dit wil je zeker niet missen!

Bron: Only for Men


Foto: Digitaal Dagblad