Veelzijdige programmering bij de Vlietdagen

mainImage
Veelzijdige programmering bij de Vlietdagen

Tijdens de Vlietdagen zullen door ondernemersvereniging Leidschendam-Centrum en de lokale horeca-ondernemers bij de Petrus en Paulus kerk wederom een groot muziekfeest georganiseerd worden met volop entertainment voor alle leeftijden. Vrijdag 14 september wordt er afgetrapt met een Mediteranne borrel met leuke Spaanse, Italiaanse en Franse muziek.

Op zaterdag 15 september biedt het festival een podium aan de jonge talenten van Talentenloods en Dans aan de Vliet.

De verrassing in de programmering van de live bands op zaterdag zit dit jaar niet zozeer in de geboekte namen, als wel in de inhoud van de diverse optredens.

The Raspers spelen vanaf 14.30 uur een geheel akoestische set. Vanaf 17.30 uur verzorgen de Knappe Mannen & Diva's na 25 jaar hun allerlaatste optreden ooit. Jarenlang speelden zij op vele feesten in Leidschendam-Voorburg en omstreken en ter afscheid trekken zij speciaal voor de Vlietdagen nog een keer alles uit de kast.

Captain Midnight XL zorgt op zaterdag traditiegetrouw voor het slotakkoord en om dit slotakkoord nog wat luister bij te zetten nemen zij dit jaar als speciale gast Mike Peterson mee. Mike timmert op dit moment hard op de weg en werd dit jaar 3e in het TV-programma "Toppers gezocht", resulterend in een optreden tijdens de  Half Time Show van de Toppers in een volle Johan Cruyff Arena. Naast het optreden neemt de band ook nog eens een 6-mans blazerssectie mee om hun nieuwe concept "Hollandse Hits in een Big Band -jas" voor het eerst aan het publiek te presenteren.

Zondag 16 september begint het programma met een korenslag door met lokale koren zoals de Vlietgrieten en de Gatezangers. Iedereen is welkom om mee te zingen van 11.00 uur tot 14.00 uur. Na de Korenslag is er voor de allerkleinsten, de Kids Heroes Fun Show. Deze kindershow vol interactie en leuke prijzen vindt plaats voorafgaand aan de aankomst van de Kids Heroes Fun Cruise in het Sluisgebied. De Kids Heroes worden bij aankomst allemaal op het grote podium uitgenodigd en van daar uitgezwaaid door de kinderen. Een mooi einde van een veelzijdig weekend.

Info en tijden : www.vlietdagen.nl

 


| Foto: Digitaal Dagblad