The Raspers zijn niet te houden

mainImage
The Raspers zijn niet te houden

Een mooi succes voor de Voorburgse popmuziek, want de band The Raspers treedt op tijdens het groots opgezette Parkpop. Eerder won de band, die bestaat uit Robbert H. Reijenga (zang/gitaar), Paul Reijenga (drums/ zang), Arjaan Verheule (sax/ keyboards/ gitaar/zang) en Didik Sucahyo (basgitaar/ zang), de talentcontest ‘Het Scheveningse Lied”.

Het deelnemersveld van Parkpop mag er zijn.  Er is overigens een grote Haagse inbreng.  Met de funky groove van Banana Savannah, de fluisterharmonieën en indierock van Folk Road Show, de metalcore van Icarius, Livin’ Blues Xperience, de beats van Tumbleweed en de electro van Vrou.ka, folkpopband Cookhouse en het Haagse hiphoplabel Wilde Westen laten Musicon en Haags Pop Centrum op zondag 24 juni op Parkpop zien wat er op dit moment speelt in de Haagse popsector. Voor het grote muziekfestival in het Zuiderpark is een speciaal Haags Podium ingericht.

Met dit Haags Podium slaan Musicon en het Haags Pop Centrum jaarlijks de handen ineen om het beste van de Haagse popscene op een blaadje te presenteren en het Haagse muziekaanbod extra in de schijnwerpers te zetten. Musicon is een oefenruimtecentrum en poppodium dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld als organisator van muziekfestivals en aanbieder van muzieklessen, cursussen en workshops. Daarnaast heeft Musicon zich gespecialiseerd in de culturele participatie van jongeren uit diverse culturen. Het Haags Pop Centrum biedt oefenruimtes, podia, events, talentondersteuning, behartigt de belangen van Haagse muzikanten en draagt bij aan een bloeiende Haagse popscene. Het oefenruimtecentrum in Loosduinen ondersteunt iedereen die zijn muzikale talent wil ontdekken en ontwikkelen, ongeacht stijl en niveau


Foto: Digitaal Dagblad