Reserveer voor eerste Kerst-Sportgala op 'Sneakers'

mainImage
Reserveer voor eerste Kerst-Sportgala op 'Sneakers'

De Businessclub Cartouche en Rotaryclub Voorburg houden het eerste Kerstsportgala Leidschendam-Voorburg op vrijdagavond 21 december.

Dit jaar gaat op advies van de Rotaryclub Voorburg, naast het deel voor Hockeyclub Cartouche voor zowel top- als breedtehockey, een deel van de opbrengst naar Rugbyclub Voorburg/Leidschendam, een nieuwe juniorenclub die wel een veld heeft, maar geen clubhuis of kleedkamers.

Het wordt een avondvullend programma. Na de ontvangst met een drankje genieten we van een prachtig driegangendiner, bereid door Keuken-Meesters en geserveerd door de spelers van Cartouche Heren 1 en Dames 1. De tafels zijn voor  acht personen.

Vervolgens is er een veiling en een loterij. De prijzen worden aangeboden door de community van Leidschendam-Voorburg. Daarna mogen we de avond uit dansen op de meeslepende muziek van een live-band en een DJ.

Uiteraard kunt u per tafel boeken, maar ook individueel. Met de kerst is het wellicht aardig om eens met medebewoners van onze gemeente kennis te maken of  met een groep vrienden de kerst sfeervol in te luiden. Iedereen is van harte uitgenodigd met ons mee te genieten tijdens deze mooie en veelbelovende avond.

De kaarten kosten  € 75,-per persoon. Dat  is inclusief welkomstdrankjes, diner en het feest met livemuziek. Aan tafel kunt u een keur aan exclusieve wijnen van Wijnkoperij van Dop bestellen, waarmee u  het goede doel steunt.

Zorg dat u later kunt zeggen dat u erbij was op het allereerste kerst-sportgala op sneakers. (In verband met de vloer van de blaashal zijn  schoenen met hakken niet toegestaan.)

Tenue: Black tie/Gala op SNEAKERS

Aanmelden kan op [email protected]

Bron: Rotary Voorburg en Cartouche


Foto: Digitaal Dagblad