Programma Ludens: 'Eigenlijk gaat het over iets anders'

mainImage
Programma Ludens: 'Eigenlijk gaat het over iets anders'

Zaterdag 10 november 2018

Genre: Concert

Artiest/gezelschap: Spinvis / In Werkelijkheid

Aanvangstijd: 20.30 uur

Toegangsprijs: € 21,00

Eigenlijk gaat het over iets anders.

Eigenlijk gaat het altijd over iets anders.

Spinvis en Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. In Werkelijkheid speelt zich af in een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn. Een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

Een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

Quote/You tube:

Over zijn theaterconcert Trein/Vuur/Dageraad schreef:

de Volkskrant*****: ‘Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de

schoonheid van tedere wijsheid.’

NRC****: ‘originele en eigenzinnige Spinvis…klassiekers zijn fris

gearrangeerd…nieuwe nummers zijn juwelen van inventiviteit…unieke stem in Nederlandse popmuziek.’

Theaterkrant.nl****: ‘strak gespeeld…uitvoeringen zijn overweldigend…Deze voorstelling drijft op de voortstuwende klanken van Spinvis’ muziek, op de sfeervolle arrangementen en het bijzonder podiumbeeld. Zij maken Trein/Vuur/Dageraad tot een wondermooie performance.’

8weekly.nl **** ‘uitstekend Spinvisconcert...sterke band, die zijn gelaagde popliedjes uitstekend uitvoert. Bekende Spinvisklassiekers als ‘Bagagedrager’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Zwemmen’ hebben een nieuw maar herkenbaar jasje gekregen.

Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs , de Zilveren Harp , de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs.

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad