Peter Boelhouwer blikt vooruit op de Vlietdagen

mainImage
Peter Boelhouwer blikt vooruit op de Vlietdagen

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september presenteert Leidschendam-Voorburg zich op verschillende terreinen tijdens de dertiende editie van de Vlietdagen. Voor iedereen die dol is op water, oude en nieuwe boten, muziek, lekker eten en gezelligheid is dit unieke waterevenement niet te missen.

DB evenementen, het bedrijf van Peter Boelhouwer, produceert voor het vijfde jaar op rij in samenwerking met gemeente, de ondernemers en verenigingen uit Leidschendam Voorburg de Vlietdagen.  In restaurant Bernard gaf hij gisteren een update van de laatste stand van zaken. ,,Op vrijdag 14 september start het weekend met een ondernemersborrel van 17.00 tot 19.00 uur in Leidschendam met aansluitend een benefietconcert in de Oude Kerk in Voorburg”, vertelt Boelhouwer. ,, Zaterdag is er natuurlijk het smakelijkste deel van de Vlietdagen, namelijk de Culinaire Armade van 15.00 tot 22.00 uur. Dit is een ware ‘smaakbelevenis’ langs de Vliet. Daarbij zijn er nog allerlei andere mooie activiteiten, zoals de Openstelling van schip de Nooit Volmaakt,  Modespektakel in de Herenstraat, Bubbles en Beats, Bohemian Market en kindervermaak. Op zondag is de Oldtimer Show, georganiseerd in Voorburg door de familie de Leeuw. Alles staat op onze website, die voor iedereen een aanrader is. Onze mediapartner Voorburgs Dagblad zal ook iedere dag het programma publiceren”.

Kortom, het gaat weer een druk weekeinde worden in Leidschendam-Voorburg. De kans is dan ook aanwezig dat Boelhouwer tijd tekort komt ,,Dit soort evenementen is onderdeel van mijn werk. Maar we zijn wel iets gewend. Ons bedrijf produceert evenementen o.a. in Den Haag van kleine tot grootschalige evenementen, zoals de intocht van Sinterklaas, Vlaggetjesdag maar volgend jaar ook Sail op Scheveningen’’. ,,We zijn er inmiddels met ons team handig in geworden. De Vlietdagen kwamen op mijn pad. De afgelopen jaren hebben wij met ondernemers, gemeente en verenigingen om de tafel gezeten om dit stads-event weer van de stad te maken. Met succes, want we hebben met een aantal gerenommeerde partijen om een ‘culinaire’ tafel gezeten, waaruit de Culinaire Armada is ontstaan. Natuurlijk vergt het op verschillende vlakken de nodige inspanningen, maar we gaan met z’n allen een mooi weekend neerzetten. Zo kijk ik op zondagochtend ook weer uit naar het stadsontbijt, waar iedereen aan kan deelnemen” en ’s middags de Kids Heroes Fun Cruise.

Wat maakt dit event voor jou nou zo bijzonder? ,,Het is geweldig om Overheid, privaat en de zakelijke markt met elkaar te verbinden middels evenement'', besluit Peter Boelhouwer. ,,De Vlietdagen zijn daar een uitstekend voorbeeld van en wat mij betreft zijn we er nog lang niet! Kort en wel nog ambities genoeg. Meer informatie over de volledige agenda van de vlietdagen: www.vlietdagen.nl.

Door Angelique Starreveld

 

 

Meer informatie over de volledige agenda van de vlietdagen: www.vlietdagen.nl.

Door Angelique Starreveld


Foto: Digitaal Dagblad