Kom zaterdag 7 juli naar Dekker’s Festijn (!)

mainImage
Kom zaterdag 7 juli naar Dekker’s Festijn (!)

Alle inwoners van Leidschendam-Voorburg opgelet. De open dag van Dekker Zoetermeer met tal van gratis activiteiten voor jong en oud komt er aan. Van 11:00 tot 17:00 uur kun je met partner, gezin of vrienden en vriendinnen uitvoerig kennis komen maken met alles wat het veelzijdige sport-, party- en conferentiecentrum aan de Scheglaan 12 in Rokkeveen te bieden heeft. Er zijn demonstraties, workshops, clinics, optredens en proeverijen, dus je hoeft je zeker niet te vervelen!

De activiteiten zijn gerelateerd aan het brede aanbod van Dekker Zoetermeer, denk daarbij aan de Escape Rooms, bowlen, snooker & pool, de Italiaanse keuken, fine dining, het unieke stadsstrand, fitness, tennis, squash, yoga, personal training, fysiotherapie, beauty, hardlopen, theater en events. Er zal ook een rondleiding plaatsvinden door de zalenaccommodatie, handig voor als je nog een mooie vergaderlocatie zoekt.

Speciaal voor deze dag stellen de in Dekker Zoetermeer gevestigde bedrijven hun deuren open voor het publiek. Dit zijn; Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer, Beautyclub by Divaas, Custom Made Sport, Fit for Free, Intime Tennis Academy, New Life Yoga, Pro Shop Erik Deen, Purity Health & Beauty, Y4Tennis, Snookervereniging Dekker Zoetermeer, TennisDirect, Tennisschool Berry Janse, Tennisvereniging Dekker Rokkeveen, Together In Motion Fysiotherapie, ToiToiToi Musicaltheater en vereniging Dekker Squash Zoetermeer.

Inschrijven voor de workshops en clinics kan binnenkort via deze pagina. De eerste honderd inschrijvers ontvangen een goodiebag. Houd ook deze tijdlijn op Facebook in de gaten, want daar verschijnen komende tijd nieuwtjes, video-impressies en informatie over de specifieke activiteiten op.

Dekker’s Festijn is gratis toegankelijk en voor de ingang aan de Scheglaan 12 is er een ruime gratis parkeergelegenheid. Meer informatie is ook te vinden op de nieuwe website van Dekker Zoetermeer of stel jouw vraag telefonisch via 079-3684242


Foto: Digitaal Dagblad