Johan Kool: ‘Ga mee on tour met The Raspers en Barnbees’

mainImage
Johan Kool: ‘Ga mee on tour met The Raspers en Barnbees’

Een avond terug naar de jaren van de Rock and Roll, nozems en vetkuiven? Dat kan op zaterdag 24 november vanaf 20.00 uur in het Thalia Theater in IJmuiden waar The Raspers en Barnbees optreden. Leidschendammer Johan Kool is daarom bezig om een bustocht te organiseren naar dit optreden. De bands hebben inmiddels al twee CD’s uitgebracht hebben met onder andere door hun zelf geschreven Nederlandstalige nummers.

,,Het zijn twee geweldige rock ’n roll bands, brengen de legendarische helden uit de fifties en de sixties, Elvis Presley, Bill Haley, Rolling Stones,The Beatles, Chuck Berry en Johnny Cash en vele anderen terug op het podium”, aldus muziekfanaat Johan Kool.

,,Het is een avondje pure nostalgie met nummers als ‘That’s All Right, Mama’, ‘Maybellene’, ‘Please, Please Me’, ‘Brown Sugar ’,Johnny B Goode’ en vele andere. Het Thalia theater heeft een prachtig Art Deco interieur en voor de liefhebbers een schitterende dans vloer, tevens is er een lounge bar en een balkon met zitplaatsen. Bij voldoende aanmeldingen is er een bus beschikbaar die vertrekt bij Forum Sport op de Margrietlaan om 18,30 uur. Een avond met top nummers en gezelligheid om niet te missen”.

Bestel je kaarten via :https://www.eventree.nl/event/rock-n-roll-night-met-the-raspers-en-barnbees

 


Foto: Digitaal Dagblad