Feestelijke opening Royal Christmas Fair

mainImage
Feestelijke opening Royal Christmas Fair

Onder toeziend oog van tientallen gasten werd gisteravond op het Lange Voorhout in Den Haag de Royal Christmas Fair geopend. Wethouder Richard de Mos deed de symbolische openingshandeling door een aantal lovende woorden te spreken over de organisatie en het evenement, dat volgens hem de gemeente Den Haag op een positieve wijze op de kaart zet. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea, de sfeervolle Denneweg, de Plaats en het Plein is, volgens De Mos de mooiste Royal Christmas Fair van Nederland ontstaan.

,,Als wethouder ‘Toerisme’ ben ik bijzonder blij met een evenement als de Royal Christmas Fair’’, aldus De Mos. ,,Deze groots opgezette kerstmarkt trek een week lang duizenden bezoekers, waaronder ook veel mensen van buiten de stad. Zo hoort het ook te zijn, want Den Haag is nu eenmaal één van de meest toonaangevende steden van het land’’.Richard de Mos sprake lovende woorden

Naast De Mos, die overigens handen tekort kwam om allerlei bekenden te begroeten,  kwam ook Ad Dekkers, directeur van ‘Bureau ‘Binnenstad’ Den Haag aan het woord. ,,Het ziet er allemaal weer prachtig uit’’, zei hij. ,,Dit is goed voor de (binnen)stad waar inderdaad veel publiek op de been zal zijn. Mijn complimenten voor de gehele opzet’’.Ad Dekkers was eveneens te spreken over de grootst opgezette kerstmarkt.

Trots

De organisatie, mede bestaande uit Peter Boelhouwer en Heino Walbroek, kan daarom trots zijn. Een wandeling over de Royal Christmas Fair leert dat er tientallen fraaie stands zijn te bewonderen, die op het Lange Voorhout voor een bijzondere kerstsfeer zorgen. Er is voor de Kerstdagen dan ook van alles te krijgen. Tot 24 december zijn er naast de bijzondere producten, snuisterijen, lekkernijen diverse activiteiten en muzikale optredens te bewonderen. De toegang is gratis. De Royal Christmas Fair is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.Een trotse Peter Boelhouwer kijkt toe.

Door Bart Bakker

 


Foto: Digitaal Dagblad