Elke Vierveijzer in theater Ludens

mainImage
Elke Vierveijzer in theater Ludens

Zaterdag 8 december a.s. om 20.30 uur speelt Elke Vierveijzer in theater Ludens. Zij is bekend van haar ode aan Maarten van Roozendaal - Om te janken zo mooi - die in verschillende recensies werd bekroond met vier sterren. Na deze bijzondere tour, onder de liefdevolle en gevoelige muzikale begeleiding van Michiel Wetzer aan de vleugel, is het tijd voor eigen werk.

ZONDER GENADE - een muzikaal programma over de vragen die de wereld ons voorschotelt en waarin Elke zoekt naar een antwoord op hoe ze zich tot die wereld wil verhouden”. Zonder Genade is haar eerste avondvullende voorstelling van eigen hand. Een avond vol bloedmooie liedjes, die altijd ergens schuren óf juist onverwacht troostend zijn.

Omdat het de tijd van cadeautjes is doen wij voor deze voorstelling een Sinterklaas actie. Een kaart kost normaal € 17,00. Nu krijgt u twee kaarten voor € 17,00.

Weet u niet wat te kopen als Sint cadeau, koop dan kaarten voor deze voorstelling. Gegarandeerd twee keer succes. Eenmaal met het geven en de tweede keer in Theater Ludens bij de voorstelling.

PS: bij dit kaartje krijgt u ook een gratis drankje. (in de pauze of na afloop).

Sint en Piet

Bron: Theater Ludens


Foto: Digitaal Dagblad