Derde Rotary Voorburg Santarun komt er aan

mainImage
Derde Rotary Voorburg Santarun komt er aan

Op 16 december om 15:00 uur vindt de derde Rotary Voorburg Santarun plaats in het Huygenskwartier en het oude centrum van Voorburg.

Een geweldige middag hebben met vrienden, familie en kennissen, én het goede doel steunen? Dat is waar Voorburg Rotary Santarun voor staat.Drie kilometer (hard)lopen voor het goede doel, verkleed als kerstman. We steunen dit jaar twee goede doelen. Een natuurspeeltuin voor Buitengoed Dorrepaal en een clubhuis voor de Voorburgse Rugbyclub, een jeugdclub die gerund wordt door vrijwilligers en die nog geen eigen clubhuis heeft.

De Santarun is een prachtig evenement dat iedereen in een kerstsfeer brengt. Honderden kinderen en ouders –allemaal met een rood kerstpak aan – lopen voor de lol en voor de leuke sfeer een rondje van 3 km rond de Herenstraat in Voorburg.

De Santarun is er voor iedereen. Alle vriendengroepen, kinderen en ouders, collega’s en sportliefhebbers van Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen – wandelend, rennend of aanmoedigend.

Alle sportverenigingen, basisscholen en middelbare scholen in Voorburg en Leidschendam worden uitgenodigd om aan de Voorburg Rotary Santarun mee te doen.

Voor € 10,- pp kan iedereen deelnemen. Daarvoor krijgen alle deelnemers een kerstmannenpak dat ze na afloop mogen houden. Voor alle informatie en inschrijven ga je naar de website

https://voorburg.rotarysantarun.nl/inschrijven/

Ten tijde van de Santarun is de verbouwing daar nog in volle gang. Voor de gelegenheid zal het plein dan feestelijk worden aangekleed met voorzieningen.

Bron: Rotary Voorburg


Foto: Digitaal Dagblad