Dave Fisser over 'A Walk in The Park' : ‘We gaan er voor jong en oud weer een mooi feest van maken’

mainImage
Dave Fisser over 'A Walk in The Park' : ‘We gaan er voor jong en oud weer een mooi feest van maken’

Evenementenorganisator Dave Fisser staat aan de vooravond van de vierde editie van het gratis Stadsfestival ‘A Walk in the Park’, dat komende vrijdag, zaterdag en zondag in park Vreugd en Rust plaatsvindt. De opbouw gaat vandaag beginnen.

,,Het gaat weer een veelbelovend evenement worden’’, zegt de evenementenorganisator gisteren op het terras van restaurant Meatpoint in de Herenstraat. ,,We gaan vandaag beginnen met de opbouw van het evenement waar we zeker weer zo’n 15.000 mensen verwachten. Dit baseren we onder meer op het aantal aanmeldingen via de social media. Het doel is, net als in voorgaande jaren, om met onze stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals de gemeente op een positieve manier op de kaart te zetten. Daarbij dient vooral de gezelligheid en het plezier voorop te staan. Dit doen we door sociale activiteiten te koppelen aan commerciële componenten”.Op zondag is het ook een gezellige drukte van belang. 

Vierde editie

Het gaat de vierde editie van het gratis stadsfestival worden. ,,We denken er stiekem al aan om volgend jaar bij de vijfde keer nog grootser uit te pakken met een XL-jubileum editie’’, aldus Dave Fisser. ,,Toen we met een aantal ondernemers vier jaar geleden de koppen bij elkaar staken om dit voor de inwoners te gaan doen, is het snel gegaan. Voor volgend jaar hopen we op de steun van het nieuwe College dat vrijdag wordt gepresenteerd. Het is aan hen om ons in diverse opzichten de helpende hand te bieden. We hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe College ons festival net zo'n warm hart toedraagt als het oude College, want als je de lijst van deelnemende verenigingen, instellingen en partners ziet, dan kun je niet anders dan concluderen dat 'A Walk in the Park' inmiddels niet meer is weg te denken uit de gemeente’’.Veel families bezoeken het festival

Jong en oud

“A Walk in The Park is er voor jong en oud’’, vervolgt Dave Fisser. ,,Zo staat vrijdagmiddag in het teken van ouderen, is er ’s avonds het Stads Walking Dinner, maar is ook het Theaterpark al geopend voor iedereen. Zaterdagmiddag is onder andere georganiseerd voor de jeugd en zaterdagavond is er groot feest voor alle volwassenen. Zondag moet de perfecte familiedag worden met heel veel aandacht voor de kids. Het tekent de identiteit van het stadsfestival dat mede door de gemeente en de sponsors voor iedereen gratis is te bezoeken".Ervaring

In de loop der jaren heeft Fisser inmiddels al wel de nodige ervaring opgedaan. ,,Ik zit hier nu veel rustiger dan twee jaar geleden’’, lacht hij. ,,Het team om me heen is professioneler geworden. Wat voor mezelf de mooiste momenten zijn? Als het maandag is….Geintje uiteraard, maar het moment dat ik zelf achter de piano kan zitten en ga optreden met mijn band Captain Midnight geeft me altijd een heerlijk gevoel. Zelf optreden blijft toch ook m’n passie’’.

Door Bart Bakker en Samantha Lakker

Foto's Ap de Heus. 

Voorburgs Dagblad is mediapartner van 'A Walk in The Park'


Foto: Digitaal Dagblad