Concert Tino Martin, Mike Peterson en Captain Midnight XL

mainImage
Concert Tino Martin, Mike Peterson en Captain Midnight XL

Op vrijdag 15 februari a.s. vindt de tweede editie van de 'Hollandse Borrel' plaats in de sporthal bij RKAVV/SEV op de Kastelenring in Leidschendam.
Het evenement dat vorig jaar snel uitverkocht was, heeft wederom Tino Martin weten te strikken, de zanger met Leidschendamse roots die zich afgelopen jaar definitief heeft gevestigd tussen de grote namen in de Nederlandse muziekwereld. Mede door zijn deelname in het bekende TV-programma 'de Beste Zangers' staat hij in juni in een uitverkocht Olympisch Stadion.

Zanger Mike Peterson komt ook weer en pakt het dit jaar groots aan met een mini-concert van 60 minuten onder live begeleiding van de band Captain Midnight XL, bekend van vele feestjes in de regio. Helemaal Top, een bekende regionale feest-act a la de Toppers completeert de line-up. DJ Bronx draait tussendoor de gezelligste Hollandse feesthits.

De kaartverkoop is vandaag van start gegaan en kaartjes kunnen online besteld worden via www.hollandseborrel.nl of gekocht worden in de kantine van RKAVV of bij de voorverkoopadressen : van Rijn Culinair, Damstraat 4 in Leidschendam  of Restaurant Meatpoint, Herenstraat 146 te Voorburg.

Meer info via www.facebook.com/hollandseborrel.nl


Foto: Digitaal Dagblad