Voorburgs Dagblad | 'A Walk in the Park' wordt groot spektakel

'A Walk in the Park' wordt groot spektakel

mainImage
'A Walk in the Park' wordt groot spektakel

Vanaf vandaag staat de gehele programmering van A Walk in the Park op de website van het festival. Tijdens het gratis festival waarbij Park Vreugd en Rust wordt opgedeeld in een Theaterpark, een Muziekpark en een Sportpark worden meer dan 40 artiesten en acts verwacht. Het goede doel dat aan het evenement is verbonden in Hospice Het Vliethuys.

Nieuw dit jaar is een theaterwagen, een flink uitgebreid aanbod van foodtrucks en foodstands van o.a. Mama Kelly, Veteranendag en elke dag diverse live uitzendingen op social media van A Walk in the Park TV, verzorgd door presentator Eric Bouwman.

Al eerder werd bekend dat er op vrijdagavond optredens zijn van Romy Monteiro en Mike Peterson in het Muziekpark na het Boschendal Stads Walking Dinner.

Mensen die niet deelnemen aan het bijna uitverkochte Stads Walking Dinner kunnen vrijdag al vanaf 17 uur terecht in het Theaterpark. Nieuw in dit Theaterpark is dus een theaterwagen waarvan de invulling wordt verzorgd door Theater Ludens en Stephan Evenblij Theater. Cabaretiers als Vincent Bijlo en Jochen Otten van de Sluipschuiters treden op in de theaterwagen. De zweefmolen is wegens succes geprolongeerd.

Zaterdag staat het festival overdag weer volledig in het teken van de jeugd. Maar liefst 15 lokale sportverenigingen verzorgen een onderdeel van de Rabobank Sport Challenges.

Tegelijkertijd is er het Local Talent Festival, waarvoor Drumschool Voorburg de programmering verzorgt en de talenten laat begeleiden door the Raspers. In de vooravond van zaterdag 2 juni komt er een keur van leuke akoestische muziekjes voorbij van o.a. Dear Francis en the Groovy Gents.

De zaterdagavond wordt traditiegetrouw afgesloten door Captain Midnight XL. Ook dit jaar neemt deze band weer een bekende gastartiest mee. Na Raffaela, Xander de Buisonje en Berget Lewis, is het dit jaar de beurt aan Shirma Rouse, die een set zal spelen vol funky soulclassics.

Dit gebeurt in de grote paviljoentent, die zaterdagavond voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Domino's Party Place.

Zondag 3 juni staat volledig in het teken van familie en kinderen. In het Mc Donald's Kidspaviljoen is er een meet and greet met Ronald McDonald, een Mega Kado Show en een optreden van de bekende kinderact Ernst en Bobbie. Verder is er kindertheater en kan je je laten schmincken bij de Vlietkinderen Kid's Corner, waar zelfs een pop-up kinderopvang wordt geopend.

In het Theaterpark zijn er zondagmiddag, naast dans van Florence Rapati, ook veel leuke akoestische bands te zien, zoals Tess et les Moutons, The Magic Mumble Jumble en Yellow Moon.

Voorburgs Dagblad is mediapartner van dit groots opgezette evenement.

Kijk voor het volledige programma op www.awalkinthepark.nl


Foto: Digitaal Dagblad