Het was een drukte van belang vanmiddag op de hoek van de Rozenboomlaan en de Herenstraat in Voorburg waar een VVD-delegatie in gesprek ging met de inwoners en oliebollen uitdeelde. Ook Tweede Kamerlid Ockje Tellegen was hierbij aanwezig. Zij ging eveneens het gesprek aan over allerlei onderwerpen die de bezoekers van de Voorburgse markt bezighielden. ,,Bijzonder plezierig om hier te zijn’’, reageerde Ockje Tellegen. ,,Het lijkt me hier dan ook heerlijk wonen. De markt vind ik eveneens gezellig. Je kunt hier rustig je inkopen doen.  Tevens merk je dat veel mensen in de politiek zijn geinteresseerd’’.

,,We nodigden iedereen uit om een suggestie voor volgend jaar te doen’’, vult raadslid Jeroen Brokke aan.  ,,Allerlei verschillende onderwerpen kwamen zodoende aan de orde. Van Avalex, tot het Huygenskwartier en tot de plaatsing van een windmolen. De VVD was in ieder geval weer goed zichtbaar. Dat zullen we ook zeker in het nieuwe jaar blijven doen’’.

foto VD. Ockje Tellegen (tweede van links) deelde zelf ook oliebollen uit. Ook Jason van der Helm, Hanneke Kadijk-Slot en Jeroen Brokke gingen met de inwoners uit Leidschendam- Voorburg in gesprek.