Stichting Dans aan de Vliet houdt voor de vijfde jaar ‘Suite De Notenkraker ‘in theater Ludens. Mira Morena gaat op 10 december een dansfamilievoorstelling geven in theater Ludens. Het is een groot art community project waar 65 kinderen en jonge volwassenen dansen samen en delen het podium met de solisten van Het Nationale Ballet uit Bulgarije, dit jaar Doychin Dochev en Dilyana Yaneva.

De deelnemende groepen zijn Acrorock Leidschendam, Flow Dance Company,The Dance Factory Voorburg, Ballet-en Dansstudio Door Laverman, Creasi Leidschendam, Balletstudio Karin den Os en Trias Rijswijk en de jonge dansers van Stichting Dans aan de Vliet vormen de grote dansgroep.

Stichting Dans aan de Vliet maakt projecten op maat voor groot en klein met als hoofdactiviteit dans, omdat gezond is, het wordt in een groep beoefend en in de loop van hele jaar dansen de kinderen bij fesitvals zoals de Vlietdagen of A walk in the park.

Dit jaar is Hoogvliet onze hoofdspons van Suite De Notenkraker: Erik van Berchum, bedrijfleiders van Hoogvliet vertelt: ja we willen een gezonde en verantwoord wel sponsoren, vooral de jonge kinderen zie goed bezig zijn spreekt ons wel aan. We gaan zorgen dat de deelnemers van Dans aan de Vliet een leuke een gezellig middag zullen hebben met een gezonde lunch na de hardwerken.

Als vast sponsor is hotel Mövepick Voorburg al jaren samenwerkingpartner als de solisten van Bulgarije komen. Ze mogen een paar dagen in Mövepick verblijven met een heel aantrekelijkke tarief, die bied de directeur Jean Luc Bareneswild elke jaar.

Kaartjes zijn te koop via www.theaterludens.nl a €12,50.

Meer over Stichting Dans aan de Vliet, www.dansaandevliet.nl  Onze eerste volgende lessen beginnen weer op 12 januari en zaterdag 14 januari 2017 met de reguliere peuter-en kleuterdanslessen.