De eerste trainingen van Ton Jenner zijn Voetbalacademie op het complex van voetbalvereniging SEV zijn succesvol afgerond. Zowel op de vrijdagavond als de zondagochtend hebben diverse talenten hun certificaten behaald. Na de  afsluitende training, met veel partij- en afwerkvormen, zijn de diploma’s met applaus ontvangen. ,,Na de plotselinge verhuizing naar voetbalterrein in Leidschendam, is de wintercursus positief verlopen”, aldus Ton Jenner. ,, Niet alleen door de talentvolle spelers, maar ook door de fijne samenwerking met SEV en hun vrijwilligers, is deze trainingsperiode zo goed gegaan”.

BVO’s

,,Dat wij bij de Voetbalacademie beschikken over talentvolle voetballers is niet alleen bij de trainers opgevallen”, vervolgt Jenner. ,, Maar ook zeker bij het aantal spelers dat weer door BVO’s benadert is om stages te komen afwerken en zelfs al uitgenodigd zijn om volgend jaar bij hen te komen voetballen. Een teken dat hard werken aan jezelf altijd beloond wordt”.

Nieuwe cursus

Jenner: ,,In 2017 zullen wij weer met de nieuwe cursussen starten. De eerste looptrainingen starten weer op woensdag 4 januari om 19.00 uur. Aanmelden kan eenvoudig door hier te klikken.

foto PR: Ton Jenner (rechts) is trots op de talenten.