Thomas Stevens (The River): ‘We maken een vliegende start’

7 November 2018, 08:32 uur
Uitgaan
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het gaat goed met restaurant ‘The River’ aan de Oude Haven in Voorburg, waar het na de start in oktober een drukte van belang is. De eigenaren Thomas Stevens en Gene Smith, die samen met hun partners het restaurant runnen, zijn dan ook bijzonder tevreden.



,,In de eerste weken kwamen er gasten die vooral nieuwsgierig waren naar de inrichting, ons terras en de nieuwe menukaart’’, vertelt Thomas. ,,Deze maand merken we al dat veel gasten terugkomen. We maken een vliegende start. Dat geeft ons positieve energie, want we willen graag een grote vaste klantenkring opbouwen’’.

Kracht

De kracht zit bij ‘The River’ niet alleen in de veelzijdige menukaart en de ervaren koks in de keuken, maar ook in de persoonlijke aandacht. ,,Veel gasten ervaren dit als uitermate prettig’’, zegt Thomas. ,,Met dit proces zijn we iedere dag bezig. Een glimlach is tenslotte gratis. Het is daarbij belangrijk om je te verdiepen in de gasten en een band met hen te krijgen’’.



Genieten

Gedurende de najaarszon wordt het fraaie terras van ‘The River’ overigens vaak gebruikt. Mensen genieten langs De Vliet van een goed glas wijn, een heerlijke lunch en vervolgens in het restaurant in de avonduren van een culinair diner. Er is sprake van onthaasten of een gezellige middag of een avondje uit met een dierbare vriend(in).



Menu

De menukaart bestaat uit dagverse producten met een hoogwaardige kwaliteit. Zij vormen de basis van de Frans georiënteerde keuken, met internationale  invloeden.  ,,Een gevarieerde kaart met gerechten voor zowel de vis- als vleesliefhebber’’, zegt Thomas. ,, Maar ook de vegetarische gast wordt voorzien van smaakvolle creaties. Of het nu gaat om in de roomboter gebakken sliptongen, een malse Ribeye of een heerlijke Tarte aux Légumes, bij ‘The River’ is men aan het juiste adres. En dat ook nog eens voor een eerlijke prijs’’.

Kerstdagen

Veel restaurants zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van de feestdagen. Dit geldt ook voor ‘The River’ waar men via het telefoonnummer 070-2142060 kan reserveren voor de Kerstdagen. Het toprestaurant is op Eerste en Tweede Kerstdag geopend en is dan ook ‘the place to be’ voor een bijzondere en culinaire kerst met familie, vrienden en kennissen.



‘Huygens Hapt’

‘The River’ doet ook mee aan het culinaire evenement in het Huygenskwartier, genaamd ‘Heel Huygens Hapt’. Op zondag 27 januari vindt de derde editie van deze gastronomische wandeling plaats . Tussen 12.00 en 18.00 uur kan men bij verschillende toprestaurants in en om de Herenstraat en de Parkweg kennis maken met hun keuken. ,,Een bijzonder evenement waar we graag aan meewerken’’, besluit Thomas. ,,Op deze wijze leert men spelenderwijs onze keuken, werkwijze en restaurant kennen’’.

Restaurant The River, Kerkstraat 60, 2271 CT VOORBURG. 070 – 214 20 60. Zie ook de gelijknamige Instagram en Facebook pagina. Meer informatie is ook te vinden op de website

Door Bart Bakker