Op de Algemene Ledenvergadering van SEV werd secretaris Theo Tetteroo verrast met bezoek van zijn familie en een mevrouw die hij niet zo snel kon thuisbrengen. Dat bleek Michèle Weyne te zijn die als KNVB ambassadeur namens de KNVB kwam om Theo in het bijzijn van zijn familieleden te onderscheiden met de gouden KNVB-speld. Geen geringe onderscheiding, die hij meer dan verdient.

Sinds 1 november 1969 is Theo al SEV-lid en nog steeds is hij als voetballer op onze velden te vinden. Toen eerst Sander, daarna Richard en vervolgens ook Rogier en Benjamin bij SEV kwamen voetballen vond Theo zijn draai in het vrijwilligerswerk bij SEV. Vanaf 1995 eerst als leider(dat hij zo’n 20 jaar bleef doen!), maar al na twee jaar nam hij ook plaats in de jeugdcommissie.

Op 1 september 2001 trad Theo toe tot het algemeen bestuur en niet in de minste posities! Maar liefst 13 jaar  als jeugdvoorzitter, vervolgens 2 jaar als penningmeester en vanaf juni 2016 tot op heden als secretaris. Het is duidelijk dat SEV heel erg blij mag zijn met zo’n vrijwilliger en de onderscheiding van de KNVB is dus volkomen verdiend en dat lieten de aanwezige SEV-leden dan ook duidelijk blijken met een stevig applaus.

Bron en foto: Facebookpagina SEV

Reageer op dit artikel