Horecaondernemer John Prins heeft vanmiddag het bekende cafe in de Herenstraat, The Fox, gekocht. ,,Nu sta ik tenminste wel in het Huygensmagazine”, reageert John Prins. ,,Je moet er wel iets voor over hebben. Maar nu serieus. The Fox is mijn vierde horecazaak in het Huygenskwartier. Tevens ben ik bij de organisatie van A Walk in the Park betrokken. The Fox is een mooie aansprekende kroeg. We gaan er iets moois van maken”.

Eigenaar Ruud Garstman, die The Fox 24 jaar in eigendom had, bevestigt de overname. ,,Ik heb de The Fox aan John Prins verkocht”, zegt hij. ,,Het was een geweldige periode. Het is tijd om even een stap terug te doen. Ik ben blij dat ik mijn zaak aan John Prins kan overdragen. Hij is een ervaren horeca-ondernemer die er nieuwe energie in gaat stoppen. Kortom, een goeie geschikte en gedreven kandidaat”.

foto VD. John Prins en Ruud Garstman vanmiddag in The Fox toen de overname werd beklonken.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!