Het optreden van The Crazy Ladies heeft tijdens het benefietdiner van het Hospice in Veurs Voorburg veel indruk gemaakt. ,,Het is alweer meer dan een week geleden maar wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de superleuke benefietavond voor Hospice Het Vliethuys”, laten de zingende dames weten. ,,Voor ons was deze bijzondere avond de première van The Crazy Ladies en jullie enthousiaste reacties bevestigden ons gevoel dat deze formule een succes is en bovendien ontzettend leuk is om te doen. En nu willen wij meer”.

Carol&Annemie (The Crazy Ladies): ,,Omdat jullie bij deze première waren en dus zelf hebben ervaren hoe leuk het is geweest zouden wij het zeer op prijs stellen als jullie ons daarmee, als een soort ambassadeurs, willen ondersteunen. Schrik niet; we vragen geen rare dingen van jullie, het enige dat we van jullie vragen is aan ons te denken wanneer er weer een leuk diner, receptie, (nieuwjaars)borrel of iets dergelijk voorbij komt. Jullie weten nu immers uit ervaring dat The Crazy Ladies zo’n evenement op een speelse manier kunnen opvrolijken, het ijs kunnen breken en voor extra ‘reuring’ kunnen zorgen. We zijn jullie zeer dankbaar wanneer jullie ons dan herinneren en ter sprake willen brengen”.

,,Om op de hoogte te kunnen blijven van The Crazy Ladies hebben we een Facebook pagina gemaakt @crazyladiesontour, neem er eens een kijkje. Like en deel het en natuurlijk vinden wij het ook superleuk wanneer jullie er een reactie plaatsen over jullie ervaringen met The Ladies”.

foto VD. The Crazy Ladies bij de entree van Veurs Voorburg op het moment dat de gasten van het diner aankwamen.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!