VVV kon dit weekend zoals verwacht geen overwinning boeken bij het Amsterdamse Tempo Team. Het team kwam niet verder dan een 7-3 nederlaag. Het team van Tempo Team 1 heeft als doel zo snel mogelijk te promoveren naar de eredivisie en heeft de Engelse Mark Smith daarvoor gehaald.  Zowel Smith als kopman John Scott zijn voor de VVV-ers normaal gesproken niet te kloppen.

Ze hebben samen in deze poule nog slechts 5 partijen van de 30 verloren.  De derde man, Joeri de Wagenaar, is veel minder sterk en VVV had als minimumdoel om in elk geval tegen De Wagenaar drie partijen te verzilveren. Dat doel haalde VVV, hoewel Matthijs van der Heiden een zeer stroeve partij meemaakte, die hij op karakter binnenhaalde met 11-9 in de vijfde game. Winst tegen (een van) de twee andere heren zou mooi meegenomen zijn, maar hoewel VVV het verdienstelijk deed, bleef de verrassing uit.

VVV staat nu vierde. Een prima plaats in het eerste seizoen eerste divisie, maar niet de zo gewilde derde positie, die veiligheid biedt tegen degradatie in de voorjaarscompetitie.

Volgende week een zware kluif tegen Hilversum, dat nu reeds 10 punten voorsprong heeft op nummer twee.  Toeschouwers zijn van harte welkom op zaterdag vanaf 16:00 aan de Van Ruysdaellaan 95.

foto VVV.PR. Remcco Bruijne. VVV-speler Patrick Bruijne stijlvol in actie.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!