Het was gisteravond een bijzondere aanblik. In een werkelijk bomvol restaurant van Van der Valk Den Haag-Nootdorp werkte Ted van der Valk hard mee om het alle gasten naar de zin te maken. De 27-jarige bedrijfsleider kwam echter handen tekort om alle bekenden en relaties de hand te schudden. Zo zorgde hij voor de familie Brus voor een warme ontvangst, waar Kees Brus (85) na zijn ziekenhuisopname voor de eerste keer weer uit eten was. De bekende inwoner uit Pijnacker-Nootdorp genoot samen met zijn vrouw Riet van een wildschotel. ,,Geweldig om u weer te zien”, sprak Ted van der Valk. ,,Gezondheid blijft voor ons allemaal het belangrijkste. Het doet me goed om u zo weer bezig te zien. Volhouden en blijven genieten”.

Ted van der Valk, die zich vaak tussen de gasten bevindt, toonde dan ook op een warme manier zijn gastvrijheid. ,,Het is mooi om te ervaren dat er zoveel vaste gasten komen dineren”, zegt hij. ,,Ook dat tekent Van der Valk Den Haag-Nootdorp. We zijn er voor onze gasten en uiteraard voor onze medewerkers, die iedere keer er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken”.

Dit laatste gold gisteravond zeker voor Kees Brus, die in vroegere tijden met de opa van Ted van der Valk (Arie van der Valk) samenwerkte. Mooie verhalen van een bijzondere ondernemer die vlak voor oud en nieuw met zo’n 30 familieleden bij Van der Valk Den Haag-Nootdorp traditioneel komt dineren in een aparte zaal.

foto’s VD. Ted van der Valk begroet Kees en Riet Brus aan tafel.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!