Na het succes van “De Slimste van Voorburg 2015” organiseert de Ronde Tafel op vrijdag 12 februari wederom deze spannende pubquiz met aansluitend een spetterend feest. De volledige opbrengst van deze avond gaat naar twee Voorburgse goede doelen, namelijk kinderboerderij Vreugd & Rust en LG hockey voor kinderen met een lichamelijke beperking op Cartouche. De quiz vindt plaats in het clubhuis van hockeyclub Cartouche. Inschrijven is nog mogelijk: tot 30 januari kan een team van 5 of 6 personen worden ingeschreven op www.rt103.nl

Tweede editie

Op 6 maart 2015 werd de eerste editie van “De Slimste van Voorburg” georganiseerd in partycentrum Dekkershoeve. ,,Het was direct een daverend succes,” aldus de organisatie. ,,Het evenement was weken van tevoren volledig uitverkocht, op de avond zelf was het stampvol, de sfeer was geweldig en uiteindelijk ging een team van VVD Leidschendam-Voorburg met de beker naar huis. De avond eindigde met een feest en bracht een mooi bedrag op voor Hospice het Vliethuys en Kinderboerderij Essesteijn. Bart Vandehoek van Tafelronde 103 Voorburg: “Die avond wisten we meteen: dit wordt een jaarlijks terugkerend evenement en volgend jaar proberen we het nog groter te maken”.

Ronde Tafel

De Ronde Tafel van Voorburg organiseert deze avond in geld in te zamelen voor de goede doelen, maar vooral ook om een gezellige avond door en voor Voorburgers te beleven. De ongeveer 20 mannen waaruit de Ronde Tafel bestaat, wonen of werken allemaal in Voorburg. Zij willen zich graag inzetten voor de lokale gemeenschap met de organisatie van dit evenement. In teamverband zal tijdens een pub quiz met een lokaal tintje worden gestreden om de titel “De slimste van Voorburg”. Teams kunnen bijvoorbeeld bestaan uit collega’s, sportteams, vriendenclubs of buren. De avond eindigt met een spetterend feest met DJ en andere leuke activiteiten om geld in te zamelen.

Het inschrijfgeld bedraagt 75 euro per team van maximaal zes personen. Daarnaast gaat ook de volledige opbrengst van de avond zelf, zoals de consumpties, naar de goede doelen. Er zijn al flink wat inschrijvingen binnen, dus het is aan te raden om snel uw team in te schrijven om zeker te zijn van deelname.