Onlangs heeft de eerste teamcaptainavond voor de SamenLoop voor Hoop Haaglanden 2018 plaatsgevonden. Er mocht wederom kosteloos gebruik worden gemaakt van het gebouw van de Leidschendamse Speeltuinvereniging aan de Rozenlaan.

Ruim 30 gasten werden ontvangen met een kop koffie of thee met wat lekkers, waarna Jan Willem Pauptit van de commissie Teamwerving startte met zijn presentatie. In de presentatie werd de teams een duidelijk beeld gegeven van wat er van hen wordt verwacht tijdens en voor de SamenLoop. Er was gelegenheid om tussendoor vragen te stellen en waar mogelijk werden deze beantwoord door Jan Willem en zijn collega Ellen Saurwalt.

Het was een zeer succesvolle avond. De sfeer was goed en het heeft zelfs geleid tot inschrijving van een aantal nieuwe teams. Het aantal is daarmee op 19 gekomen. Een overzicht:

  1. Carpe Diem; 2. Dream Team; 3. Team Levensloop; 4. Rokannetjes ; 5. All United ; 6. L’Hope n
  2. Geloof, Hoop en Liefde; 8. Besties for Life; 9. La Vita; 10. ACE; 11. Plop en slob; 12. Team-spirit;
  3. Together for Better; 14. Wijkcentrum Agora; 15. De Wegwijzer & Co; 16. Ondernemersfonds Huygenskwartier; 17. Silverstars; 18. The Butterfly’s; 19. Leeuwenbergh HS1

,,Een aantal teams doet voor de 2e of 3e keer mee aan onze SamenLoop, maar we verwelkomen ook nieuwe teams”, aldus d eorganisatie. Super dat iedereen zich gaat inzetten om deze SamenLoop tot een succes te maken. Uiteraard kunnen er nog meer teams bij! De organisatie van de SamenLoop hoopt zeker uit te komen op minimaal 35 teams.

Aan het eind van de avond was er voor de teamcaptains gelegenheid om wenszakken en paarse SamenLoop voor Hoop armbandjes mee te nemen voor verkoop. De motivatie van deze mensen bleek enorm. Enkele honderden wenszakken zijn er mee genomen en zeker 500 paarse armbandjes.

Ben jij ook geïnteresseerd in de SamenLoop voor Hoop Haaglanden? Kijk voor alle informatie op onze website samenloopvoorhoop.nl/haaglanden of neem contact met ons op via: [email protected]

Foto PR.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!