Traditiegetrouw verzorgen de orkesten van Forum Hadriani op toerbeurt het Nieuwjaarsconcert, in het verenigingsgebouw. Op zondag 14 januari laat de jeugd van zich horen en dat is de eerste keer sinds lange tijd. De kinderen spelen nu een jaar samen en zijn door Patrick van der Valk en Theo Koppe geënthousiasmeerd om een in een orkest te spelen.

De pupillen van de inmiddels 122 jaar oude muziekvereniging spelen o.a. ‘Wenn der Elefant in die disco’ en ‘Ode an Europa. Dit orkest bruist van de energie en staat garant voor een succesvol begin van 2018.

Vooraf zal voorzitter, Fred van Hooydonk, iedereen verwelkomen en de leden het laatste nieuws brengen. Tevens presenteert Jong Forum ‘Foriani’ zich in een shirt met zelfontworpen logo, dit is mogelijk gemaakt door de Club van 100. De club van 100 bestaat uit mensen die €100 per jaar doneren. Deze donaties worden alleen gebruikt voor de jeugd, zodat er bijvoorbeeld nieuwe instrumenten aangeschaft kunnen worden.  Wilt u ook dit project steunen? Word lid van de club van 100.  Mail naar [email protected]

Het verenigingsgebouw van Forum Hadriani aan het Oosteinde 16 Voorburg is open vanaf 14:15. Het concert van Foriani is van 14:30 tot 15:00 uur en staat o.l.v. Patricia Geertse. Aansluitend zal er geproost worden op een muzikaal en gezond 2018.

Foto PR.