Reeds tientallen jaren speelt de lokale basisschooljeugd in de kerstvakantie bij VVV mee met het KinderTafelTennisFeest. De inschrijving is nu geopend voor de editie van 2017, die plaatsvindt op vrijdag 29 december (09:30-17:00 uur).

Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen heerlijk een dagje meedoen met de leukste en snelste balsport ter wereld. De jeugd speelt eerst een ronde om poules met gelijke niveaus te kunnen. In de middag worden de finalepoules worden afgewikkeld. De sfeer is feestelijk en sportief, maar er wordt altijd hard gestreden. Niet zelden komt er uit het KTTF dan ook een talent bovendrijven. Het toernooi heeft ook een vervolg, want VVV zal één school afvaardigen naar de landelijke finale!   De jeugd kan uitzien naar een geweldige dag voor slechts 8 euro per deelnemer en dat is inclusief mooie prijzen, frites en limonade en een feestelijk sfeer. Albert Heijn laat zich van zijn beste kant zien door fruit voor de jeugd te sponsoren.  Uiteraard leidt de ervaren organisatie de dag in goede banen.

Kinderen uit groepen 5 t/m 8 kunnen zich inschrijven door uiterlijk 27 december 8 euro te storten op IBAN NL57INGB0001687182 van Tafeltennisvereniging VVV te Leidschendam, onder vermelding van Tafeltennisfeest plus naam van de deelnemer, leeftijd, telefoonnummer, de naam van de school en de groep.

www.ttv-vvv.nl

Reageer op dit artikel