De SEV Vriendenpas heeft bij de twintigste tussenstand in zijn bestaan al weer een groot succes geboekt! In 6 maanden tijd hebben de SEV leden € 487 met elkaar bij de deelnemende bedrijven voor Voetbalvereniging SEV binnen gehaald. Dit is wederom een heel goed resultaat voor de Vriendenpas! Zo heeft de vriendenpas in 10 jaar tijd al bijna € 17000 voor SEV opgeleverd.

De afgelopen periode werd bij de Coffee Club in Leidschenhage het hoogste bedrag binnen gehaald. Op 1 september 2007 lanceerde Voetbalvereniging SEV de Vriendenpas.  Alle leden, medewerkers en sponsors van SEV kunnen met deze Vriendenpas in de vorm van een creditcard 10% korting krijgen bij 18 bedrijven deelnemende bedrijven. Van die 10% korting ontvangen zijzelf direct 5% korting, de andere 5% gaat naar de clubkas van SEV. Zo sponsort men zichzelf en SEV.

Op de site van SEV (www.sev-voetbal.nl) staan de bedrijven die deelnemen aan de vriendenpas.

In 2015 heeft  SEV de nieuwe vriendenpas geïntroduceerd, met deze nieuwe pas kan men vanaf september 2015 ook cashless betalen in de kantine van SEV. Met deze nieuwe pas en betaalmogelijkheid hoopt SEV de Vriendenpas weer een impuls te geven en zo nog meer sponsorgelden met behulp van de leden te genereren.

De sponsorcommissie wil alle SEV Vriendenpas bezitters en deelnemende bedrijven bedanken voor hun inzet voor dit geweldige resultaat.

Informatie voor deelname aan de SEV vriendenpas kunt u vinden op de site

www.sev-voetbal.nl van Voetbalvereniging SEV