Bij de kinderopvang van Vlietkinderen midden in het centrum van Leidschendam is door de persoonlijke aanpak sprake van een succesformule. Niet alleen op het gebied van de reguliere kinderopvang, maar ook door de Spelinloop.

In samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft Vlietkinderen een half jaar geleden een Spelinloop in Kindcentrum Splash aan de   Zaagmolenstraat 98 in Leidschendam geopend.

,,De Spelinloop Splash is een ontmoetingsplek voor ouders en kinderen uit Leidschendam-Voorburg, waar kinderen met elkaar en met hun ouder/opvoeder in een ongedwongen sfeer kunnen spelen”, aldus Vlietkinderen-woordvoerder Yvonne Bood. ,, Bij de Spelinloop kunnen ook opvoed- en opgroeivragen worden gesteld. Het opvoeden van kinderen is leuk, maar kan soms ook vragen of twijfels oproepen. Ouders kunnen daar tijdens de Spelinloop met elkaar over praten en elkaar handige tips geven. Ervaren medewerkers kunnen waar nodig samen met u zoeken naar de best passende oplossing. Zij geven u vanuit hun professionele achtergrond en ervaring, advies. Een persoonlijk gesprek met een pedagoog behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze adviesgesprekken”.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!