Iris Nijboer was gisteravond een graag geziene gast bij de familiebijeenkomst van de familie Brus in Van der Valk Den Haag-Nootdorp. Het jonge fotomodel legde uit dat ze haar reguliere baan heeft opgezegd en dat ze nu dankzij veel bedrijven en foto-shoots op Instagram een nieuw bestaan opbouwt.

,,Ik heb 46.500 volgers op Instagram”, legt Iris Nijboer uit. ,,Ik ben begonnen door iedere dag foto’s van mezelf te plaatsen op allerlei bijzondere locaties. Op een gegeven moment kreeg ik duizenden volgers. Dat was uiteraard mooi om te ervaren, waarna het bedrijfsleven zodoende ook interesse in me kreeg. Mijn ambitie voor de korte termijn is om over de 50.000 volgers te gaan”.

Bij de collega’s van Den Haag FM werd onlangs een speciale video over Iris uitgezonden. De video is te zien via deze link

foto VD. Iris Nijboer (links) gisteravond tijdens de familiebijeenkomst samen met haar zus Fleur.

Reageer op dit artikel