Op woensdagavond 22 november van 18.30 – 21.45 uur bieden regionale ondernemers en deskundigen voor de derde keer een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor aspirant en recent gestarte ondernemers uit de regio Zuid-Holland Centraal. Dit jaar vindt de gratis toegankelijke Regionale Startersavond plaats bij Dekker Zoetermeer. De inschrijving is gestart.

Ga je je eigen onderneming starten of ben je net gestart in Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar, dan kun je op volle kracht starten door een bezoek te brengen aan de Regionale Startersavond in Zoetermeer: je hebt hier alle partijen die relevant zijn voor starters op één avond bij elkaar.

De startersavond vindt dit jaar plaats bij Dekker Zoetermeer (Scheglaan 12). Deze avond maak je op de informatiemarkt kennis met ruim 20 interessante organisaties en bieden ondernemers en deskundigen waardevolle workshops aan. Ook is er gelegenheid om een gratis profielfoto te laten maken en zakelijk te netwerken. Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 – 19.00 Inloop en informatiemarkt

19.00 – 19.30 Plenaire start: Regionale ondernemers delen ‘do’s & don’ts’

19.30 – 21.45 Informatiemarkt (loopt door tijdens workshops)

19.30 – 20.00 Workshopronde 1

20.15 – 20.45 Workshopronde 2

21.00 – 21.45 Borrel en informatiemarkt

Inschrijven voor workshops

Er zijn verschillende workshops waarvoor ingeschreven kan worden:

  1. Sterk van start met een ondernemingsplan (Rabobank)
  2. Bepaal je eigen uurtarief (ZZP Nederland)
  3. Klaar voor de start van een eigen bedrijf (Ter Zake Het Ondernemershuis)
  4. Help, ik moet pitchen! (Hanneke Bor)
  5. Administratie op orde (Bloemendaal Ruigrok Accountants)
  6. De kracht van LinkedIn (Harrie Lamers)
  7. Starten als zzp’er (ZZP Nederland)
  8. Onderscheidend zijn met een uniek Company DNA (Letsgoactive)
  9. Succesvol in acquisitie (Adviesbureau Kenneth Smit)
  10. Starten met een WW-uitkering (UWV)

Alle informatie over deze avond en gratis inschrijven is te vinden op www.tzho.nl/start. Vragen kunnen ook gesteld worden aan Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis: [email protected]

Arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal

De Regionale Startersavond is een initiatief van arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. De gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten vormen samen de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Binnen deze regio werken de zes gemeenten en het UWV nauw samen op de regionale arbeidsmarkt en wordt de samenwerking met werkgevers en onderwijs in de regio verder ontwikkeld.

Foto PR. Ron Jenner.

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!