Erol Yildirim staat met zijn bedrijf Cleanall BV bekend als een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande facilitair dienstverlener, die in de loop der jaren een mooie orderportefeuille heeft opgebouwd. Cleanall BV, dat actief is in heel Haaglanden, gaat  een boeiende periode tegemoet. De ambities zijn dan ook om gedoceerd verder te groeien. ‘Complete ontzorging van hoge kwaliteit’ is dan ook de slogan die op het bedrijf van toepassing is.

Het takenpakket  van Cleanall BV bestaat uit schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing. De belangrijkste doelgroepen zijn de bedrijven uit het MKB, Vereniging van Eigenaren, beheerders van onroerend goed, scholen en zorginstellingen. ,,De veelzijdigheid en kwaliteit zorgen er voor dat we een goede naam hebben opgebouwd,’’ vertelt Erol Yildirim. ,, Wij zijn tevens lid van het OSB en zijn in het bezit van het OSB-keurmerk. Cleanall BV is een  familiebedrijf met korte lijnen en hebben een tiental medewerkers in vaste dienst. Mijn vrouw is mijn steun en toeverlaat. Zij doet op de achtergrond de complete ‘backoffice’, bestaande uit onder andere de administratie.

Vakspecialisten

Wie een dag meeloopt met Cleanall BV komt tot de conclusie dat de opgeleide medewerkers echte vakspecialisten zijn. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de werkzaamheden in de kantoor- en bedrijfsgebouwen. Het reinigen van vloeren en het schoonhouden van sanitaire voorzieningen en werkplekken gebeuren grondig, nauwkeurig en via de juiste planning. ,,We komen altijd onze afspraken na,’’ zegt Erol Yildirim. ,,Ten aanzien van de planning denken we altijd mee met onze opdrachtgevers. Dit wordt dan ook bijzonder gewaardeerd. We werken niet voor niets al jaren voor dezelfde opdrachtgevers.’’

Vloeronderhoud

Cleanall BV heeft veel verstand  van het vloeronderhoud. ,,Een mooie en goed onderhouden vloer is een visitekaartje voor  het bedrijf,’’ aldus Erol Yildirim. ,,Tevens draagt het bij aan de veiligheid. We verrichten werkzaamheden op verschillende soorten vloeren. Dan kun je denken aan houten- laminaat- kunststof-gegoten – natuurstenen en harde (tegel)vloeren. Laten we ook de tapijtreiniging niet vergeten. Dit is eveneens een specialiteit van ons bedrijf. We werken overigens alleen maar met middelen die goed zijn van het milieu en zijn zodoende bewust met Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen bezig. Onze kinderen moeten tenslotte ook in een gezonde  wereld verder.’’

Oplevering

Het gebeurt vaak dat Cleanall BV wordt ingeschakeld als een ruimte na een verbouwing of renovatie wordt opgeleverd. ,,We zorgen er dan voor dat het pand  schoon kan worden getoond aan de kopers of de huurders,’’ aldus Erol Yildirim. ,,We krijgen hier veel complimenten over. Bij zo’n opleveringsschoonmaak doen we de ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften.

Interesse

Bij interesse in de dienstverlening van Cleanall BV kan men contact opnemen met Erol Yildirim, bereikbaar via het mobiele nummer 06-41315135, kantoornummer 070-3873837,  of het e-mailadres [email protected] Via de website www. cleanall.nl kan men direct een vrijblijvende offerte aanvragen. ,,Uiteraard komen we zelf ook graag langs om kennis te maken en de ruimten te inspecteren,’’ besluit Erol Yildirim, die zijn kantoor heeft aan de Laan van Deelen 39 te Den Haag.

 

Reageer op dit artikel