The Flooring Company is in de Frederikstraat 569 in Den Haag voor veel huizen- en pandenbezitters uitgegroeid tot dé specialist in houten vloeren. Er zit achter het bedrijf een bijzonder ondernemersverhaal waar alles valt of staat met vertrouwen en kwaliteit.

Jim Lassooij (50) heeft in de loop der jaren veel expertise en ervaring opgebouwd, die hij graag deelt met zijn medewerkers, collega’s, relaties, klanten en leveranciers. In zijn vak houdt de Hagenaar er enorm van om met mensen om te gaan. Hij heeft van 1992 tot 1998 gewerkt bij Bruynzeel Vloeren. Vanaf 1999 tot 2009 was hij actief in de houtbranche voor twee internationale bedrijven, waarna hij bij ‘Kährs’ begon ,de wereldwijde marktleider en moederbedrijf van Bruynzeel.

,,Vervolgens maakte ik met mijn opgedane kennis en expertise mijn droom waar door voor mezelf te starten’’, aldus Jim Lassooij.  ,,Dit resulteerde in onder andere onze winkel, genaamd The Flooring Company,  aan de Haagse Frederikstraat waar we nog altijd zijn gevestigd. Ik ben er trots op de wijze hoe The Flooring Company is gegroeid. We kregen veel vertrouwen van onze klanten, die onze aanpak waardeerde. Het is mooi om te zien waar we anno 2017 staan’’.

The Flooring Company kreeg assistentie van office-manager Treesje Ploem. Ook zij werd voor veel klanten een vertrouwd gezicht.

Behoefte

,,Door mijn ervaring ben ik in staat om aan onze klanten een passend advies geven’’, aldus Jim Lassooij. ,,Zo horen we graag in welke ruimte de vloer gaat komen. Tevens wil ik graag weten om wat voor huis het precies gaat. Is het een oude of  een moderne woning? Is het een appartement of praten we over een twee-onder één kap woning of een villa? Er zijn zoveel factoren waarbij we rekening moeten houden die van invloed kunnen zijn op de technisch juiste keuze van een vloer’’.

Hoog niveau

,,Daarnaast zijn er verschillende soorten vloeren’’, vervolgt Jim Lassooij. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het design, de patronen en de gradatie van het hout. Ik let in de afwerking op een aantal details om een optimale vloer te krijgen In alle opzichten, zowel bij de advisering, de uitvoering en de nazorg. We nodigen iedereen daarom uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze winkel aan de Frederikstraat. Een mooie houten vloer is tenslotte is een verrijking voor een woning of een (bedrijfs)pand. Onze klanten zijn dan ook onze ambassadeurs geworden’’.

Openingsfoto. Jim Lassooij staat bekend als een ondernemer met veel expertise en ervaring op het gebied van (houten) vloeren.

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!